Welkom aan boord van paling- en vishandel rederij Reumer, uw specialist voor paling en andere vis.

IJSSELMEERPALING, sinds 1870 de specialiteit van Reumer. Na ambachtelijk schoonmaken  van de paling, kunt u bij Reumer een pondje of meer vers gerookte paling, nog warm van de rokerij, meenemen. Tevens kunt u de altijd verse paling panklaar verkrijgen om thuis te bereiden (zie de recepten voor stoof- en bakpaling). Een pondje vers gerookte Kamper paling is natuurlijk altijd een erg leuk cadeau!

 

De nieuwste paling- en viswinkel van Kampen. Overzichtelijke vitrines met daarin heerlijke broodjes paling, haring en diverse andere gezonde broodjes.  Bij Reumer vindt u nog veel meer lekkers uit de zee, zoals bv. kibbeling, lekkerbek, zalm, etc. Aan boord kunt u diverse heerlijke gerechten en samengestelde menu's direct nuttigen op zowel het binnen- als buitenterras. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw bestelling mee te nemen.

Reumer, traditiegetrouw naast de Kamper Stadsbrug. Vanaf het terras heeft u uitzicht op de Kamper Stadsbrug, de Kamper vloot met traditionele zeilschepen en over de altijd mystieke rivier de IJssel. Vroeger was Kampen een belangrijke Hanzestad. Dat vindt u terug in het prachtige oude stadsfront. Op het terras bij Reumer kunt u hier heerlijk van genieten.

 

Vriendelijk en vakbekwaam personeel staat klaar om er voor te zorgen dat het u aan niets ontbreekt aan boord van Paling- en viswinkel Reumer. Hygiëne staat voorop, Reumer werkt dan ook volgens de HACCP hygiënecode.

Een heerlijk recept, foto’s van o.a. het uitzicht vanaf ons terras, aanbiedingen en nieuws. Alle informatie over de palingspecialist vindt u hier. Als u op de diverse items boven in uw scherm klikt, wordt u overtuigd waarom wij ook u binnenkort aan boord mogen verwelkomen.

GRAAG TOT ZIENS!